Auto onderhoud in regio Lebbeke – Dendermonde?

Wij bieden je een voordelige kwaliteitsservice!

Auto onderhoud, het is zo één van die dingen die ergens in je achterhoofd spookt. Een taak op je to-do lijst die maar niet afgevinkt geraakt. Maar is zo’n onderhoud echt nodig? Ik zal je meteen het antwoord geven: JA!

Onderhoud van je wagen is zeker geen luxe. Het is wel degelijk een must. Of het nu gaat om een eerste onderhoud van je nieuwe auto, een kleine beurt of een grote beurt.

Als je nog lang plezier wilt hebben aan je wagen zonder van de ene auto reparatie naar de andere te gaan. Jah, dan is een auto onderhoudsbeurt essentieel. Door op tijd een garage onderhoud te laten uitvoeren op je wagen, bespaar je op lange termijn grote kosten aan je auto. En dan heb je ook een grotere kans om meteen door de jaarlijkse autokeuring te geraken natuurlijk.

Gelukkig verzorgt FarraCars je auto onderhoud in regio Lebbeke – Dendermonde. Je kan hier terecht voor elk type onderhoud, groot of klein. Een groot pluspunt? Bij FarraCars boek je onderhoud van je wagen heel gemakkelijk online!

Onderhoud auto wanneer?

Dat je op een bepaald moment autobanden en auto onderdelen moet laten vervangen is bijna onvermijdelijk, vooral bij een auto ouder dan tien jaar. Maar een kleine of grote onderhoudsbeurt van je auto op het juiste moment helpt je om zware kosten te vermijden.

Onderhoud en reparatie auto kan gelukkig heel gemakkelijk bij FarraCars in Lebbeke – Dendermonde. Want wij verkopen niet alleen top auto’s, maar we zorgen er ook nog eens voor dat je huidige wagen zo lang mogelijk meegaat. En één van de criteria om je auto zo lang mogelijk goed te laten functioneren is geregeld onderhoud.

Je kan met ons een auto onderhoudsplan opmaken die het beste past bij je wagen. We vertellen je precies wanneer een klein onderhoud van je auto nodig is. En wanneer het tijd is voor een grote beurt. Met onze schappelijke auto onderhoudskosten is zelfs een grote onderhoudsbeurt goed te doen.

Bij ons kan je in Lebbeke terecht voor airco auto onderhoud, een grote beurt auto en een kleine beurt auto.

Klein of groot onderhoud auto?

Klein onderhoud auto

Je kan bij FarraCars al een kleine onderhoudsbeurt voor je auto krijgen vanaf 120 euro. Een kleine prijs om met een gerust hart te kunnen genieten van je wagen. In dit onderhoudspakket zijn de volgende diensten inbegrepen:

Verversen olie (5l)
Vervangen oliefilter
Bijvullen koelvloeistof
Nazicht remmen
Nazicht batterij
Nazicht bandendruk
Nazicht lichten

Groot onderhoud auto

Voor een grote beurt van je auto kan je bij FarraCars terecht vanaf 250 euro. Zo’n grote onderhoudsbeurt is belangrijk voor de conditie van je wagen. Vergeet trouwens niet om je onderhoudsboekje bij elk onderhoud mee te brengen. Dit is heel belangrijk als je de wagen in de toekomst zou willen verkopen.

De volgende diensten zijn inbegrepen in het pakket van een groot onderhoud:

Verversen olie (5l)
Vervangen oliefilter
Bijvullen koelvloeistof
Nazicht Interieurfilter
Vervangen luchtfilter
Vervangen bougies (benzine)
Vervangen brandstoffilter (diesel)
Nazicht remmen
Nazicht batterij
Nazicht bandendruk
Nazicht lichten
Nazicht schokdempers
Nazicht uitlaat

Boek je auto onderhoud online!

Het onderhoud van je auto regelen hoeft niet in je hoofd te blijven spoken, en het hoeft ook niet vinkloos op je to-do lijst te staan.

Wanneer je wagen onderhoud nodig heeft in regio Lebbeke-Dendermonde, dan kies je simpelweg voor FarraCars.

Boek het onderhoud van je auto nu snel in 4 eenvoudige stappen online.

Afspraak maken

Laden...

Geef een reactie